Winacties: Win Far Cry 4

In alweer het vierde deel van de Far Cry-serie, mag je weer op een andersoortig terrein aan de slag: het Himalaya gebergte. Je zult van alles tegenkomen, van rebellen tot opgevoerde tuk-tuks en allerhande wilde beesten, je zult goed bezig worden gehouden! En dat is best goed geslaagd, zoals je al in Ruuds review kon lezen.

In samenwerking met Ubisoft mogen we Far Cry 4 weggeven voor een next-gen platform naar keuze (PlayStation 4 of Xbox One).

onbekend

Om kans te maken op deze game, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Welk dier zou jij wel eens een kopje kleiner willen maken in een Far Cry-deel?

Vermeld bij je antwoord tevens je voorkeursplatform.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?