FIFA 16

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 24 september 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Winacties: Win FIFA Points voor FIFA 16

In samenwerking met onze vrienden van PSNcode en Livecodes deelt Gameliner wederom prijzen uit. Dit keer gaat het om tweemaal twintig euro aan punten voor zowel de PlayStation als de Xbox. FIFA 16 is aanstaande en waarom zou je deze punten dan ook niet uitgeven aan deze populaire footie. Een Ultimate Team samenstellen doe je namelijk niet zomaar en een windje in de rug is altijd lekker.

Eerder gaven wij al een aantal exemplaren van PES 2016 weg. Of FIFA 16 in de review net zo goed wordt ontvangen als PES 2016 is nog niet duidelijk, maar nipt wordt het wel. De review zelf is onderweg en ook jij kan op 24 september aan de slag met de game, maar wil jij die punten winnen, dan moet je er wel wat voor doen.

onbekend

Kan jij gepassioneerd antwoord geven op de volgende vraag?

Wat is voor jou het meest legendarische of speciale voetbalmoment? (Een inkoppertje als het winnen van het EK in '88 is niet toegestaan.)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?