Winacties: Win Fury voor World of Tanks

In de bioscoopfilm Fury draait het om de bemanning van de gelijknamige tank. De bemanning van deze tank moet zien te overleven in de laatste maand van de Tweede Wereldoorlog. De bemanning, gespeeld door onder andere Brad Pitt en Shia LaBeouf, moeten het opnemen tegen de laatste doch fanatieke resten van het Duitse leger. In deze spannende oorlogsfilm draait het, net als in World of Tanks, dus uiteindelijk om één ding: tanks!

In samenwerking met Wargaming.net mogen we een aantal codes weggeven om zelf in World of Tanks in de iconische Sherman Easy Eight, genaamd Fury, te kunnen stappen. Deze tank is een zogenaamde premium tank, dus als je met deze tank ten strijde trekt, verdien je ook nog eens extra credits en XP.

onbekend

Om kans te maken op zo'n toffe code, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete tank in World of Tanks?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?