Far Cry New Dawn

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win gave Far Cry New Dawn goodies

Far Cry New Dawn is nu een paar maanden uit en waarschijnlijk heb je als echte fan Hope County al helemaal uit weten te pluizen. Reden genoeg om weer een gave prijs weg te kunnen geven.

En een gave prijs hebben we, want in samenwerking met Ubisoft geven we deze keer onderstaande goodies weg. De set bestaat uit een Far Cry New Dawn t-shirt, zodat je vast klaar bent voor wanneer het mooie weer terugkeert en een pluche Horatio sleutelhanger. Zo ben je er zeker van dat je je sleutels snel terug kunt vinden als je ze weer eens ergens hebt laten slingeren. Natuurlijk wil je kans maken op deze prijs, maar wat moet je daarvoor doen? Simpelweg antwoord geven op de volgende vraag is al voldoende om deel te nemen aan deze actie.

In Far Cry New Dawn zijn verschillende dieren te vinden, maar van vier van deze dieren bestaan er monsterlijke versies. Welke vier dieren zijn dit?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?