Winacties: Win gave Far Cry New Dawn goodies

Geplaatst: 12 april 2019 16:00
Aangepast: 17 april 2019 21:29
-

Far Cry New Dawn is nu een paar maanden uit en waarschijnlijk heb je als echte fan Hope County al helemaal uit weten te pluizen. Reden genoeg om weer een gave prijs weg te kunnen geven.

En een gave prijs hebben we, want in samenwerking met Ubisoft geven we deze keer onderstaande goodies weg. De set bestaat uit een Far Cry New Dawn t-shirt, zodat je vast klaar bent voor wanneer het mooie weer terugkeert en een pluche Horatio sleutelhanger. Zo ben je er zeker van dat je je sleutels snel terug kunt vinden als je ze weer eens ergens hebt laten slingeren. Natuurlijk wil je kans maken op deze prijs, maar wat moet je daarvoor doen? Simpelweg antwoord geven op de volgende vraag is al voldoende om deel te nemen aan deze actie.

In Far Cry New Dawn zijn verschillende dieren te vinden, maar van vier van deze dieren bestaan er monsterlijke versies. Welke vier dieren zijn dit?

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry New Dawn

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

14 februari 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer