Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Far Cry New Dawn

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer Far Cry New Dawn zit vol gameplay

Vanaf morgen ligt Far Cry New Dawn in de winkels en Ubisoft viert dit alvast met een launchtrailer. Deze zit vol gameplaybeelden en toont meer van het vernieuwde Hope County, de gestoorde tweeling Mickey en Lou, en hun Highwaymen-soldaten.

Far Cry New Dawn speelt zich zeventien jaar na Far Cry 5 af. Door een nucleaire ramp is Hope County flink veranderd en iedereen probeert te overleven. De tweeling Mickey en Lou hebben met hun bende de Highwaymen echter andere plannen en willen alle overlevenden onderwerpen. Het is aan de speler om het tegen ze op te nemen en de wereld van New Hope te bevrijden.

Far Cry New Dawn verschijnt op 15 februari voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Benieuwd wat wij van de game vinden en wat voor score deze heeft gekregen? Ga dan snel naar onze review om het uit te vinden.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?