Far Cry New Dawn

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Grijp nu dit Far Cry New Dawn prijzenpakket

Gelukkig 2020, ya filthy animals! Zijn jullie het jaar goed begonnen? Nou dat kan nog beter! Hoe dan?! Nou, door mee te dingen naar dit heerlijke Far Cry New Dawn prijzenpakket!

Heb jij Far Cry veel gespeeld in 2019? Ja? Dan zie ik geen reden om dat in 2020 ook gewoon te doen. Helaas kan je niet de hele dag door gamen en heb je waarschijnlijk ook de nodige verplichtingen. Dat wil echter niet zeggen dat je afscheid hoeft te nemen van Far Cry. Nope, neem het gewoon met je mee. Wij geven namelijk in samenwerking met Ubisoft deze kekke Warthog pluche keychain weg en een lekker shirtje in de maat L. Zo is Far Cry altijd een beetje bij je en game je ook nog eens in stijl. Meedoen? Dat kan! Geef gewoon antwoord op onderstaande vraag en wie weet ben jij de winnaar.

Wat is jouw favoriete Far Cry?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 18-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?