Winacties: Grijp nu dit Far Cry New Dawn prijzenpakket

Geplaatst: 10 januari 2020 12:00
-

Gelukkig 2020, ya filthy animals! Zijn jullie het jaar goed begonnen? Nou dat kan nog beter! Hoe dan?! Nou, door mee te dingen naar dit heerlijke Far Cry New Dawn prijzenpakket!

Heb jij Far Cry veel gespeeld in 2019? Ja? Dan zie ik geen reden om dat in 2020 ook gewoon te doen. Helaas kan je niet de hele dag door gamen en heb je waarschijnlijk ook de nodige verplichtingen. Dat wil echter niet zeggen dat je afscheid hoeft te nemen van Far Cry. Nope, neem het gewoon met je mee. Wij geven namelijk in samenwerking met Ubisoft deze kekke Warthog pluche keychain weg en een lekker shirtje in de maat L. Zo is Far Cry altijd een beetje bij je en game je ook nog eens in stijl. Meedoen? Dat kan! Geef gewoon antwoord op onderstaande vraag en wie weet ben jij de winnaar.

Wat is jouw favoriete Far Cry?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 18-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry New Dawn

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

14 februari 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord