Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win Ghost Recon Breakpoint goodies

Geniet jij nog steeds van Ghost Recon Breakpoint? Dan zijn deze goodies misschien wel iets voor jou!

Terwijl je aan het grinden bent moet je er natuurlijk goed uitzien. Je wilt immers met je hoge level pronken in stijl. Daarom maak je nu kans op een Ghost Recon Breakpoint pet. Naast de mooie hoed kun je ook kans maken op een zakmes. Niet met scherpe kantjes hoor! Met deze coole gadget zorg jij ervoor dat je overal alles kunt opladen! Om het af te ronden krijg je er gratis en voor niets wat badges bij. Geïnteresseerd? Beantwoord dan de volgende vraag:

Door wie is Ghost Recon Breakpoint uitgegeven?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 27-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?