Winacties: Win Ghost Recon Breakpoint goodies

Geplaatst: 22 maart 2020 16:00
Aangepast: 24 maart 2020 20:49
-

Geniet jij nog steeds van Ghost Recon Breakpoint? Dan zijn deze goodies misschien wel iets voor jou!

Terwijl je aan het grinden bent moet je er natuurlijk goed uitzien. Je wilt immers met je hoge level pronken in stijl. Daarom maak je nu kans op een Ghost Recon Breakpoint pet. Naast de mooie hoed kun je ook kans maken op een zakmes. Niet met scherpe kantjes hoor! Met deze coole gadget zorg jij ervoor dat je overal alles kunt opladen! Om het af te ronden krijg je er gratis en voor niets wat badges bij. Geïnteresseerd? Beantwoord dan de volgende vraag:

Door wie is Ghost Recon Breakpoint uitgegeven?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 27-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

4 oktober 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord