Winacties: Win God of War: Ragnarök en meer

We geven net als voorgaande jaren in de decembermaand weer een heleboel cadeaus weg aan jullie, onze bezoekers. De eerste aantal cadeaus zijn al bekendgemaakt op de Discord-server van Gameliner. Als je dus niks wilt missen, meld je dan meteen aan en laat weten welke cadeau je graag wilt winnen. Eind dit jaar verloten we alle cadeaus onder diegene die een emoji hebben achtergelaten.

De volgende cadeaus geven we momenteel weg op de Discord-server. Klik op de titel om naar de betreffende prijs te gaan. Zorg dan wel dat je aangemeld bent op onze Discord-server, anders kom je in niemandsland terecht.

God of War (PS4) en God of War: Ragnarök (PS5)


God of War Ragnarok winactie

Far Cry 6 (XBX)-prijzenpakket


Far cry 6prijzenpakket

Gun Grave G.O.R.E (XBX)


Gun Grave Gore

No Man's Sky (SW)


No Mans Sky winactie voor Switch

Riders Republic (PS4)


Rider Republic PS4 winactieeeeeeeeeeeeeeeee

Goat Simulator 3 (PS5)


goat simulator 34

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?