Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win Gotham Knights voor de PlayStation 5

De straten van Gotham worden overspoelt door slechteriken, nu Batman er niet meer eens om de stad veilig te houden. De macht in de stad grijpen gaat niet gebeuren, want Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl steken daar een stokje voor en nemen de rol van Batman over. Zie jij het wel zitten om Gotham veilig te houden tegen al deze criminelen? Dan moet je even verder lezen, want we geven een digitale code van Gotham Knights voor de PlayStation 5 weg.

In de Gotham Knights review kreeg de game drie sterren en blijkt het extra leuk te zijn om Gotham Knights met je vrienden te spelen. Er zijn niets voor niets vier protagonisten. En laten die nu net de spotlight pakken in deze giveaway. Hoe doe je mee? Ga naar onze Discord, accepteer de regels en begeef je naar het giveaway-kanaal. Beantwoord daar de volgende vraag:

Welke protagonist vind jij het gaafst en waarom?

Als je extra kans wil maken kun je het antwoord ook in een DM (privébericht) sturen op Facebook of Instagram. Zorg er dan wel voor dat je je email meestuurt, zodat we contact kunnen opnemen.

gotham knights ps5 gratis

Je hebt tot en met 6 november om het antwoord in Discord te geven of een DM te sturen via Instagram of Facebook. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?