Winacties: Win Gotham Knights voor de PlayStation 5

Geplaatst: 3 november 2022 20:54
Aangepast: 3 november 2022 21:13

De straten van Gotham worden overspoelt door slechteriken, nu Batman er niet meer eens om de stad veilig te houden. De macht in de stad grijpen gaat niet gebeuren, want Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl steken daar een stokje voor en nemen de rol van Batman over. Zie jij het wel zitten om Gotham veilig te houden tegen al deze criminelen? Dan moet je even verder lezen, want we geven een digitale code van Gotham Knights voor de PlayStation 5 weg.

In de Gotham Knights review kreeg de game drie sterren en blijkt het extra leuk te zijn om Gotham Knights met je vrienden te spelen. Er zijn niets voor niets vier protagonisten. En laten die nu net de spotlight pakken in deze giveaway. Hoe doe je mee? Ga naar onze Discord, accepteer de regels en begeef je naar het giveaway-kanaal. Beantwoord daar de volgende vraag:

Welke protagonist vind jij het gaafst en waarom?

Als je extra kans wil maken kun je het antwoord ook in een DM (privébericht) sturen op Facebook of Instagram. Zorg er dan wel voor dat je je email meestuurt, zodat we contact kunnen opnemen.

gotham knights ps5 gratis

Je hebt tot en met 6 november om het antwoord in Discord te geven of een DM te sturen via Instagram of Facebook. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord