Winacties: Win Horizon

Het zou kunnen dat je nog niet bekend bent met het 4X-genre (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate). Horizon is een game binnen dit genre die onlangs uitkwam op Steam en waar Joost zich flink mee heeft vermaakt, zoals je kunt lezen in zijn review. Hoe ontdek je dit genre echter beter dan door de game zelf te spelen?

In samenwerking met Iceberg Interactive mogen we drie exemplaren van Horizon voor Steam weggeven.

onbekend

Om kans te maken op deze game hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Welk deel van het universum zou jij als eerst bezoeken met een ruimteschip?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?