Winacties: Win indiegame ibb & obb

Vorig jaar hebben we al twee gebruikers verblijd met een PlayStation 3-versie van de indiegame ibb & obb, vandaag verschijnt ook de pc-versie van deze leuke co-op game. De game draait helemaal om samenwerken en spelers moeten samen ingenieuze puzzels oplossen.

In samenwerking met de Nederlandse mannen van Sparpweed en mede-ontwikkelaar Codeglue mogen we wederom een tweetal codes van hun game ibb & obb weggeven, ditmaal dus voor de pc. Het betreft hier zelfs het Best Friends Forever Double Pack, wat betekent dat winnaars naast de game, ook een code zullen ontvangen om aan een vriend of vriendin te schenken. Hierdoor heb je sowieso een co-op partner achter de hand om deze leuke game mee te spelen.

Om kans te maken op deze vrolijke game hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Met wie speel jij co-op games het liefst en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?