Winacties: Win kaarten voor The Super Mario Bros. Movie

Geplaatst: 29 maart 2023 23:30

Het is bijna zover! Nog even en de bekendste loodgieters ter wereld zijn weer te aanschouwen op het witte doek. Binnenkort draait The Super Mario Bros. Movie in de bioscoop en wij geven kaarten weg. Dus sta jij net als Jumpman te springen om deze nieuwe film van Nintendo en Illumination in de bioscoop te bekijken, treuzel dan niet en doe mee met onze winactie.

Wat valt er te winnen?

Zoals het een echte Mario-fan betaamt heb je natuurlijk je ogen op die prijs gefixeerd. Want laten we eerlijk zijn, het lijkt of Super Mario de grote held aan het uithangen is, maar ondertussen pakt hij op zijn avontuur zoveel centen op dat zelfs Jeff Bezos daar jaloers op zou zijn. We hoeven niet gek op te kijken als blijkt dat Mario de best betaalde loodgieter ter wereld is. Enfin, als je meedoet en door het lot wordt uitgeroepen tot één van de winnaars dan ontvang je naast twee bioscoopkaartjes voor The Super Mario Bros. Movie ook nog eens een sleutelhanger en een Mario Bros. Movie draagtas.

Wahoo! Hoe doe ik mee?

Als je nu net zo enthousiast bent geworden als wanneer Nintendo's mascotte een mooie prinses uit de klauwen van een uit de kluiten gewassen reptiel weet te redden, dan kun je meedoen. Je vraagt je misschien af hoe dan? Het antwoord op die vraag zit wel snor. Haast je met gepaste spoed richting de Discord server van Gameliner, voeg je bij onze gezellig club en begeef je richting het #giveaways kanaal. Daar staat een post op je te wachten en het enige dat jij hoeft te doen om kans te maken is op die post te reageren met een paddestoel emoticon. Als je dat hebt gedaan loot je automatisch mee voor de prijzen. Zien we je snel op onze Discord server? Let's-a go! Let wel op, want de actie loopt tot en met dinsdag 4 april.

The Super Mario Bros Movie winactie1

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 5 april in de Nederlandse bioscopen.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord