Winacties: Win Killing Floor voor de pc

In een verwoeste wereld, waar de specimens de macht hebben overgenomen, lijkt alles ten onder te gaan. Maar niets is wat het lijkt, want er is een team opgericht, een team dat er alles aan doet om de orde weer te herstellen.

Dit gaat natuurlijk over de co-op survival horror game Killing Floor, en jij kan deel uit gaan maken van dit team! We geven namelijk in samenwerking met Iceberg Interactive vijf maal de game weg!

Om kans te maken moet je wel antwoord kunnen geven op de volgende vraag:

Hoe heet de feature in de game die de tijd vertraagt als je aan één van de zombies een fatale klap uitdeelt?

Mail je antwoord vóór vrijdag 11 september naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden. En misschien ben jij dan straks degene die de wereld gaat verlossen van de meest kwaadaardige gedrochten die je ooit op deze aardbodem hebt gezien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?