Winacties: Win LEGO Rock Band!

Wat hebben LEGO en Rock Band met elkaar te maken? Tot voor kort helemaal niks. Daar komt nu verandering in met LEGO Rock Band! En zeg nou eerlijk: wat is er nou toffer dan rocken met die gele mannetjes van plastic? Met dank aan Warner Bros. Interactive Entertainment maak je nu kans op een gratis exemplaar van de game voor de Xbox 360. Daarvoor moet je wel even het antwoord op de volgende vraag geven:

Hoeveel LEGO-blokjes zijn er nodig om een toren van de aarde naar de maan te bouwen?

Degene die met zijn of haar antwoord het dichtst in de buurt van het werkelijke aantal komt wint de game, dus stuur vóór 29 januari je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl en vermeldt ook even je adres en je gebruikersnaam. Nog geen gebruiksnaam? Registreer je dan snel hier en maak tevens gebruik van aantrekkelijke kortingen op de games in ons assortiment.

Heel veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?