Winacties: Win LittleBigPlanet-goodies!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Word ik potverdikkie weer ingeschakeld om een prijsvraag uit mijn blote bol te verzinnen. Allemaal kostbare tijd die ik liever had willen investeren in het spelen van een van de voor mij persoonlijk meest gewilde games van de laatste jaren. Binnenkort kun je daar een review van verwachten. Desondanks nog even snel een prijsvraag, en wel rond een game die zeker ook niet mis is. Als ik LBP2 zeg, weten fans van het eerste deel natuurlijk al lang welke game ik bedoel. Maar voor nieuwkomers is LittleBigPlanet 2 ook zeker de moeite waard.

De koddige Sackboy is weer terug in een game waarin het bouwen van je eigen levels nog centraler staat en waarbij de mogelijkheden weer stukken uitgebreider zijn. Waarom een eenvoudige platformer maken als je ook een racer of een first person shooter kunt bouwen? In LittleBigPlanet 2 kan het allemaal.

Om je creativiteit enigszins aan te wakkeren, geven we een aantal LittleBigPlanet-goodies weg, waaronder een Sackboy-pop. Om kans te maken op één van deze goodies, dien je antwoord te geven op de volgende vraag:

Naar welk binnenkort te verschijnen game kijk ik naast LittleBigPlanet 2 al maanden uit?

Deze prijsvraag is afgelopen op 25 februari 2011 daarna kan er dus niet meer meegedaan worden

Voor wie de website en het forum een beetje in de gaten houdt, moet de vraag een eitje zijn. Weet jij het juiste antwoord? Mail het dan naar prijsvraag@gameliner.nl. Vermeld in je email ook even je gebruikersnaam en adres-gegevens.

Heel veel succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer