Winacties: Win Mario Power Tennis voor je Wii

De laatste keer zagen we Mario tennissen op de GameCube. Maar speciaal voor de Wii-bezitters is Nintendo de oude doos ingedoken. Ze hebben Mario Power Tennis eruit weten te vissen, hebben de bewegingstechnologie van de Wii in de game gepropt en zie hier: New Play Control! Mario Power Tennis is geboren!

In New Play Control! Mario Power Tennis kun je weer eens tennissen én bewegen in een game. Sla eindelijk die forehands, backhands en volleys door ook echt te slaan met je controller. En om jou van dit alles te laten genieten (en zweten), mogen we in samenwerking met Nintendo deze Wii-game weggeven!

Wat moet je doen?
Om deze game te winnen moet je natuurlijk wel wat doen. Geef daarom het antwoord op de volgende tennisvraag: Wat is het eerstvolgende Grand Slamtoernooi dat gespeeld wordt en waar wordt het gespeeld?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?