Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4!

Marvel's Spider-Man staat op het punt te verschijnen en wij zijn volop bezig met het reviewen van de game. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten, de game is heel erg goed! Waarom zouden we al dat plezier echter voor onszelf houden? Precies, plezier moet je delen. Daarom geven wij een exemplaar van Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4 weg!

Insomniac heeft bloed, zweet en tranen in de game gestoken. Met resultaat want dit is een Spider-Man die de naam ook daadwerkelijk waardig is. In dit unieke verhaal beleef je uiteraard de avonturen van Peter Parker. Nee, niet de origin story, maar een volledig nieuw verhaal dat zich jaren na het ontstaan van Spider-Man afspeelt. Ik wil er nog geen label opplakken, maar dit zou zomaar eens de game van het jaar kunnen worden! Spider-Man is niets zonder zijn brede scala aan vijanden en laat deze prijsvraag nou net om de vijanden gaan! Meedingen voor Marvel's Spider-Man is makkelijk. Like onze Facebook-pagina en geef antwoord op de volgende vraag:

Tag een vriend of vriendin die een echte boeventronie heeft en vertel ons op welke schurk uit Spider-Man deze lijkt!

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?