Winacties: Win Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4!

Geplaatst:
Aangepast: 5 september 2018 14:14

Marvel's Spider-Man staat op het punt te verschijnen en wij zijn volop bezig met het reviewen van de game. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten, de game is heel erg goed! Waarom zouden we al dat plezier echter voor onszelf houden? Precies, plezier moet je delen. Daarom geven wij een exemplaar van Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4 weg!

Insomniac heeft bloed, zweet en tranen in de game gestoken. Met resultaat want dit is een Spider-Man die de naam ook daadwerkelijk waardig is. In dit unieke verhaal beleef je uiteraard de avonturen van Peter Parker. Nee, niet de origin story, maar een volledig nieuw verhaal dat zich jaren na het ontstaan van Spider-Man afspeelt. Ik wil er nog geen label opplakken, maar dit zou zomaar eens de game van het jaar kunnen worden! Spider-Man is niets zonder zijn brede scala aan vijanden en laat deze prijsvraag nou net om de vijanden gaan! Meedingen voor Marvel's Spider-Man is makkelijk. Like onze Facebook-pagina en geef antwoord op de volgende vraag:

Tag een vriend of vriendin die een echte boeventronie heeft en vertel ons op welke schurk uit Spider-Man deze lijkt!

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

7 september 2018

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord