Winacties: Win Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Onlangs verscheen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en kreeg de game van Simon vijf van de vijf sterren. In zijn review kun je lezen wat deze game zo goed maakt en wat ervoor heeft gezorgd dat dit deel zowel fans van de serie als andere gamers aanspreekt.

In samenwerking met Konami mogen we maar liefst drie exemplaren van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes voor een platform naar keuze weggeven, zodat je zelf lekker rond kunt gaan sluipen.

onbekend

Om kans te maken op deze game hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten (plus vermelding van gewenst platform):

Wat is of was jouw beste verstopplek ooit?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?