Winacties: Win Mirror's Edge voor de PlayStation 3

In Mirror's Edge kun je als hoofdpersoon Faith doen wat je wilt. Heb je zin om de daken van de stad te beklimmen, dan kun je dat doen. Of houd je er meer van om af en toe iemand op een originele manier om te leggen zonder ook maar één schot te lossen, dan zit je ook helemaal goed. Mirror's Edge is namelijk een combinatie van free-runnen en tegelijkertijd de stad te bevrijden van de slechteriken. En jij maakt kans om dit allemaal te gaan doen, want we geven een exemplaar van Mirror's Edge voor de PlayStation 3 weg!

Wat moet je doen?
Om de game bij jou in huis te halen moet je antwoord geven op de volgende vraag: beschrijf de vetste, wreedste, gekste, leukste move die jij met Faith gaat doen?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner, onder vermelding van je accountnaam, naam en adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?