Winacties: Win Mirror's Edge voor de PlayStation 3

Geplaatst: 7 december 2008 12:26
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In Mirror's Edge kun je als hoofdpersoon Faith doen wat je wilt. Heb je zin om de daken van de stad te beklimmen, dan kun je dat doen. Of houd je er meer van om af en toe iemand op een originele manier om te leggen zonder ook maar één schot te lossen, dan zit je ook helemaal goed. Mirror's Edge is namelijk een combinatie van free-runnen en tegelijkertijd de stad te bevrijden van de slechteriken. En jij maakt kans om dit allemaal te gaan doen, want we geven een exemplaar van Mirror's Edge voor de PlayStation 3 weg!

Wat moet je doen?
Om de game bij jou in huis te halen moet je antwoord geven op de volgende vraag: beschrijf de vetste, wreedste, gekste, leukste move die jij met Faith gaat doen?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner, onder vermelding van je accountnaam, naam en adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer