Winacties: Win ModNation Racers voor de PS3

Weer of geen weer, WK of geen WK, we hebben gewoon weer steevast op vrijdag een nieuwe prijsvraag voor je. Ditmaal kun je ModNation Racers voor de PS3 winnen. Wat moet je daarvoor doen?

Beschrijf onder dit artikel in het kort waarom jij denkt dat ModNation Racers een betere game is dan Mario Kart.
NB: Let erop dat je je reactie vóór 25 juni geplaatst moet hebben!

Ken je ModNation Racers nog niet? Bij deze dan een korte update: Met ModNation Racers kan je niet alleen zelf, tegen je vrienden en online tegen elkaar karten, maar je kunt ook je eigen racetracks bouwen.

Op deze manier kun je op oneindig veel verschillende tracks je racing skills laten zien. Naast tracks kun je ook nog je eigen character én je eigen kart ontwerpen, om op die manier zo origineel mogelijk voor de dag te komen. Uiteraard zijn al je prachtige ontwerpen online te delen via het PlayStation Network.

Check de officiële site voor meer info over ModNation Racers en speel de mini-game of lees de review van Peter. Check ook even de trailer hieronder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?