Winacties: Win My Kingdom for the Princess 2

Geplaatst: 9 november 2011 15:53
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Denda Games geven we de game ]My Kingdom for the Princess 2 tien keer weg. Om kans op deze game te maken op deze simulatie en strategie game hoef je ook alleen weer een Facebook en Twiiter-account te hebben.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat je jouw oogappeltje komt redden, plus een link naar deze prijsvraag.

"Ik kom je redden oogappeltje van me *link* < (plak hier de link) @gameliner"

In My Kingdom for the Princess 2 kruip je in de huid van een dappere ridder, genaamd Arthur. Prinses Helen is ontvoert door Langbaard de Dwerg, leider van de magische wezens. Als ridder moet je je het land beschermen tegen nieuwe indringers.

Deze actie loopt tot zestien november. Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer