Winacties: Win My Kingdom for the Princess 2

In samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Denda Games geven we de game ]My Kingdom for the Princess 2 tien keer weg. Om kans op deze game te maken op deze simulatie en strategie game hoef je ook alleen weer een Facebook en Twiiter-account te hebben.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat je jouw oogappeltje komt redden, plus een link naar deze prijsvraag.

"Ik kom je redden oogappeltje van me *link* < (plak hier de link) @gameliner"

onbekend

onbekend

In My Kingdom for the Princess 2 kruip je in de huid van een dappere ridder, genaamd Arthur. Prinses Helen is ontvoert door Langbaard de Dwerg, leider van de magische wezens. Als ridder moet je je het land beschermen tegen nieuwe indringers.

Deze actie loopt tot zestien november. Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?