Winacties: Win Nick Fury en Iron Fist voor Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Vanaf vandaag ligt Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes in de winkels. Dit tweede deel kent een welkome focus op de karakters van Marvel, maar behoudt de bekende gameplay uit het eerste deel. Zelf zijn we ook al aan de slag gegaan met de game, Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes kreeg van ons drie van de vijf sterren.

In samenwerking met Disney Interactive Studios mogen we twee gloednieuwe figuren, namelijk Nick Fury en Iron Fist, weggeven. Met deze figuren start je jouw avontuur in Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes pas echt goed!

Om kans te maken op deze toffe prijzen, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete karakter uit het Marvel-universum?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?