Winacties: Win Ninja Blade

Heb je altijd al een ninja willen zijn, maar ben je zo stijf als een hark? Dan biedt het digitale tijdperk gelukkig uitkomst. In Ninja Blade heeft iedereen nu de kans om in de huid van een lenige sluipmoordenaar te kruipen. En het mooie is dat we in samenwerking met Iceberg Interactive drie(!) exemplaren van de game voor de pc weggeven! Geef nog wel even antwoord op de volgende vraag:

Noem drie wapens uit het arsenaal van een ninja en geef daarvan de Japanse benaming.

Sta jij te popelen om met Ninja Blade aan de slag te gaan, wacht dan niet langer en mail je antwoord vóór 2 april naar prijsvraag@gameliner.nl. Vermeld bij je antwoord ook even je adres en je Gameliner gebruikersnaam.

Heel veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?