Winacties: Win nog steeds Monster Hunter Freedom Unite!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is zomervakantie. Wellicht heb je gewoon een fulltime baan bij de plantsoendienst of een vakantiebaantje ergens aan een lopende band. Het kan ook zijn dat je thuis op de bank hangt en helemaal niets uitvoert of ergens aan de Spaanse kust met een verrekijker naakte badgasten op het naaktstrand verderop begluurt.
Hoe spannend of ontspannend je het jezelf ook maakt, bij Gameliner weten we dat er niets gaat boven een heerlijk middagje jagen op monsters.

Daarom geven we in samenwerking met Capcom Monster Hunter Freedom Unite voor de PSP weg.

Wil je hem hebben? Geef dan snel antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het groene moppermonster dat in een prullenbak leeft?

Mail je antwoord vóór vrijdag 31 juli naar prijsvraag@gameliner.nl. Vermeld daarbij ook even je gebruikersnaam en adres.

Heb je nog geen gebruikersnaam? Registreer je dan snel door hier te klikken. Het aanmelden is zo gepiept en zorgt er niet alleen voor dat je mee kunt doen met prijsvragen, maar ook gebruik kunt maken van fikse kortingen in onze webshop.

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer