Winacties: Win PES 2010 naar keuze en leuke extra's

Konami heeft flink lopen sleutelen aan haar veelgeprezen voetbalserie Pro Evolution Soccer (PES). In PES 2010 zijn onder andere de graphics opgepoetst en is de intelligentie van je medespelers en tegenstanders opgekrikt. En dat betekent dus dat PES 2010 weer garant staat voor een hoop digitaal voetbalvertier.

En daar willen we bij Gameliner jou natuurlijk van laten meegenieten. In samenwerking met Konami geven we daarom Pro Evolution Soccer 10 voor een platform naar keuze weg. Maar dat is niet het enige. We doen er ook nog eens een PES 2010-sleutelhanger, PES 2010-energiedrankje, PES 2010-zweetbandje en PES 2010-t-shirt bij.

Om kans te maken moet je wel antwoord kunnen geven op de volgende vraag:

Pro Evolution Soccer (PES) staat ook nog onder een heel andere naam bekend. Welke naam bedoelen we? Noem twee landen waar de Pro Evo-serie onder die naam wordt uitgebracht?

Mail je antwoord vóór vrijdag 30 oktober naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden en voor welk platform jij je game wilt.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?