Winacties: Win PES 2012-pakket met game van platform naar keuze

Gameliner viert de release van de meest realistische voetbal-game op dit moment. In samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Konami geven we een PES 2012-pakket, plus de game, van een platform naar keuze, weg.

Om kans te maken op deze prijs hoef je ons alleen maar te laten zien dat je een groot fan bent van voetbal en/of van de PES-serie.
Maak een foto van jezelf in het stadion van je favoriete club of een video van je PES-collectie en wie weet ben jij over twee weekjes de gelukkige winnaar van dit geweldige pakket!

onbekend

Zet je foto of video hieronder in de reacties en de Gameliner-jury kiest de beste, leukste of meest originele inzending uit als winnaar. De prijsvraag loopt tot 19 oktober, dus je hebt even de tijd om wat te bedenken.

De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?