Winacties: Win PES 2016

In samenwerking met de Japanse uitgever en ontwikkelaar Konami mogen wij een aantal exemplaren van PES 2016 weggeven. Het leuke van deze actie is dat jij mag kiezen voor welke platform je Pro Evolution Soccer 2016 wilt winnen.

Justin en Ruud waren op de gamescom met de game aan de slag geweest en kwamen enthousiast terug van de presentatie. Check onze videopreview van PES 2016 hier. Benieuwd naar het eindresultaat? Check hier onze zeer positieve review. Maar nu kun ook jij de game, voor de platform naar jouw keuze, winnen bij ons. Met de review is Ruud nog even bezig.

onbekend

Om kans te maken op een PES 2016-exemplaar voor het platform naar jouw keuze, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Laat ook meteen weten voor welk platform je de game wilt hebben in dezelfde reactie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?