Winacties: Win prijzen met jouw Top 5

9 november dit jaar vierden we bij Gameliner de tweede verjaardag van de website zoals je die nu voor je ziet. Bovendien bestaat het bedrijf Gameliner op 23 februari 2010 alweer vijf jaar!

In die vijf jaar is er heel wat gebeurd. Niet alleen bij Gameliner zelf, maar ook in de gameswereld. Er zijn honderden games gereleased. Veel daarvan waren niet eens een twijfel over de aanschaf waardig. Maar tussen alle bagger heeft Gameliner gezocht naar pareltjes. En die vonden we, ieder jaar weer.

Ik vroeg het team welke pareltjes zij allemaal uit de bagger hebben gevist, en welke daarvan het meest zijn bijgebleven. Het resultaat is een Top 5, beginnend bij 2005 en doorlopend tot nu. Hieronder zie je wiens Top 5 er al is verschenen.

Top 5 van de redactieleden

De Top 5 van Klaas: Fallout 3, Gears of War en Project Gotham Racing 3
De Top 5 van Yordi: Grand Theft Auto: San Andreas, Mirror's Edge en Just Cause
De Top 5 van Sander: MadWorld, Super Mario Galaxy en Jade Empire
De Top 5 van Bart: Gears of War 2, Need for Speed: Most Wanted en Guitar Hero III
De Top 5 van Wouter: Donkey Kong Jungle Beat, Dead or Alive 4 en The Orange Box
De Top 5 van Michelle: Kingdom Hearts 2, Final Fantasy 7: Crisis Core en Devil May Cry 4
De Top 5 van Alex: TimeSplitters: Future Perfect, Tomb Raider: Legend en BioShock
De Top 5 van Ricardo: Halo 3, LittleBigPlanet en Uncharted 2: Among Thieves
De Top 5 van Peter: Dead Space, Shadow Of The Colossus en Mass Effect
De Top 5 van Joost: Dawn of War, Medieval II: Total War en Modern Warfare

De Top 5 van onze gebruikers

De Top 5 van Nitrorcr
De Top 5 van UniQ Gamer NL
De Top 5 van caspa1912
De Top 5 van Chris Rinckes
De Top 5 van Pangafile
De Top 5 van Wesz
De Top 5 van Usurper
De Top 5 van Dicapo
De Top 5 van Likwit_Snake
De Top 5 van WouterVS

Doe ook mee!

Ook horen we graag wat jouw ultieme Top 5 van de laatste vijf jaren is. En aangezien het feest is, hangen daar ook nog leuke prijzen aan vast! Dankzij medewerking van onder andere Codemasters, Nintendo, Ubisoft en Iceberg Interactive verloten we elke twee weken een vet prijzenpakket.

Wat je daar nu precies voor moet doen? Simpel. Vertel ons gewoon even welke vijf games uit 2005 of later een plekje in jouw Top 5 verdienen en waarom. Stuur dit in een mailtje naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam op Gameliner, je naam en je adresgegevens mee te sturen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?