Winacties: Win Princess Isabella a Witch's Curse!

Denda Games lanceert Princess Isabella a Witch's Curse nu ook op de Nintendo Wii en Nintendo DS! Ook deze game hebben wij om weg te geven aan ons publiek. Hij je van prachtige prinsessen, puzzels en magie? Dan kan deze game zeker iets voor jou zijn. We geven Princess Isabella a Witch's Curse weg voor de Nintendo Wii, Nintendo DS en de pc. Geef dus ook aan waarvoor je de game wilt ontvangen.

Meedoen?
Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat jij als Isabella-fan meedoet aan deze prijsvraag op Gameliner. Met een link naar deze prijsvraag. Kopieer het stukje tekst hieronder en vul jouw gegevens in tussen de haakjes en de sterretjes.

Ik,"Gebruikersnaam Gameliner", puzzel samen met Isabelle naar het einde, op de "Console" @Gameliner *link prijsvraag*

onbekend

Een gebruikersnaam op Gameliner is dus vereist.

De actie loopt tot 22 november 2011.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?