Winacties: Win Red Bull BC One voor de Nintendo DS

Heb je altijd al willen breakdancen, maar ben je simpelweg te slecht? Of ben je gewoon fan van alles wat met breakdancen en de Red Bull BC One competitie te maken heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je kunt de breakdancegame Red Bull BC One voor de Nintendo DS bij ons winnen!

Wat moet je doen?
Zoals je waarschijnlijk al dacht, wordt de Red Bull BC One competitie gesponsord door Red Bull. We kennen allemaal de slogan 'Red Bull geeft je vleugels.' Maar die slogan kan natuurlijk veel vetter. Dat is dan ook de opdracht: maak de slogan 'Red Bull geeft je...' voor ons af.

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner, onder vermelding van je accountnaam, naam en adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?