Winacties: Win Resistance 2 voor de PlayStation 3

Sony lanceerde de PlayStation 3 met onder meer Resistance: Fall of Man. Nu is er een knallend vervolg verschenen op deze succesvolle shooter. In Resistance 2 ben je, net zoals in het eerste deel, bezig met het redden van een continent en het uitroeien van de gevreesde Chimera. Bij Gameliner bieden wij jou de kans dit ook te beleven: we geven Resistance 2 namelijk 3x weg!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze vette game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Hoe heet de leider van de Chimera?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je accountnaam, naam en adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?