Winacties: Win: Revenge of the Titans...

Kleine en grappige monsters met rode ogen op je beeld toveren om zo zoveel mogelijk geld te veroveren. Daar gaat Revenge of the Titan om. Laat het net zo zijn dat wij die weggeven, niet het geld maar wel de game.

Geef zo leuk antwoord als maar kan, antwoord op de volgende vraag:
Wat zou jij kopen van één miljoen euro?

De prijsvraag loopt twee volle weken en daarna maken we de winnaar bekend.

Laat je reactie achter op ons forum en wie weet ben jij over ongeveer twee weken de gelukkige winnaar van één van deze geweldige, humoristische games.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?