Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Sport , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win Riders Republic voor PS4 of Xbox One

Je hoeft deze zomer niet op vakantie om Amerika te ontdekken en allerlei activiteiten te ondernemen waarbij je stijf staat van de adrenaline. In Riders Republic kun je lekker wingsuiten, mountainbiken of skiën zonder dat je bang hoeft te zijn voor eventuele verwondingen. Je maakt dan ook kans om bij ons Riders Republic voor de PlayStation 4 of Xbox One te winnen.

Ubisoft bracht vorig jaar een game uit voor de echte waaghalzen en de review van Riders Republic liegt er niet om. Het biedt een positieve ervaring, omdat je alle vrijheid krijgt om lekker te racen en door de lucht te vliegen. Ondertussen kun je ook nog genieten van de natuur. Hoe maak je kans op Riders Republic voor de PlayStation 4 of Xbox One? Bezoek onze Gameliner Discord en accepteer de regels. Vervolgens moet je met een specifieke emoji reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting.

Riders Republic voor de PlayStation 4 komt met een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie. De Xbox One-versie is ook te gebruiken met de Xbox Series X.

Riders Republic prijsvraag1

Je hebt tot en met 31 augustus om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?