Extreme sporten voor Game Pass september 2024

-

De eerste helft van de september line-up voor Game Pass is gearriveerd. Hopelijk ben je klaar voor wat extreme sporten en strategische veldslagen!

Ja, we wisten natuurlijk al een tijdje dat Age of Mythology: Retold eraan zat te komen. De strategiegame van Xbox Game Studios en ontwikkelaar World's Edge gooit hoge ogen en is één van de grootste releases van de maand september. Echter, er komen ook nog wat andere games aan. Denk hierbij aan de extreme sportgame van Ubisoft, genaamd Riders Republic. Het maakt niet uit of je de crossfiets, snowboard of wingsuit uit de kast haalt - er is voor ieder wat wils. Hou je het liever realistisch en ietwat rustiger? Dan moet je Expeditions: A MudRunner Game even bekijken. In deze titel zie je hoe het is om een expeditie te leiden door de barre natuuromstandigheden. Mocht je toch de auto willen vermijden, dan staat het openbaar vervoer voor je klaar in Train Sim World 5. In deze simulatiegame mag jij de sporen aanleggen. Hier is het overzicht van alle games:

  • Age of Mythology: Retold - cloud, pc, Xbox Series X|S - 4 september
  • Expeditions: A MudRunner Game - cloud, pc, console - 5 september
  • Riders Republic - cloud, pc, console - 11 september
  • Train Sim World 5 - cloud, pc, console - 17 september

Game Pass september 2024 1

Met welke games ga jij aan de slag? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Riders Republic

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

28 oktober 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
GST
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord