Winacties: Win Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Geplaatst: 2 oktober 2014 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het 19e eeuwse London is geen veilige plek. De beruchte mist die opzwelt vanuit de Thames hult de nachten vaak in een dichte sluier. Het ideale moment voor criminelen om hun slag te slaan. Gelukkig is daar Sherlock Holmes om deze ongewenste sujetten in de kraag te vatten.

In de nieuwe game Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, ontwikkeld door Frogwares en uitgegeven door Focus Home Interactive, mag jij in de schoenen stappen van deze beroemde detective. Gedurende de zaken, welke getrouw aan de bedenker van Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, zijn geschreven, moet je met behulp van aanwijzingen en deductie de dader op zien te sporen. Maar hier houdt het niet op. Je krijgt ook morele keuzes te verwerken waarin je je moet ontfermen over het lot van de dader. Verdient hij zijn straf of laat je hem gaan?

In samenwerking met Focus Home Interactive mogen we Sherlock Holmes: Crimes and Punishments tweemaal weggeven voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3.

Om kans te maken op deze game, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten en even te vermelden voor welk platform je de game graag zou willen winnen.

Wat zou, naast Crimes and Punishments, ook een passende subtitel voor deze Sherlock Holmes-game zijn?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer