Silent Hill: Shattered Memories

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Nintendo Wii , PlayStation Vita
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Winacties: Win Silent Hill: Shattered Memories voor de PS2

Het lijkt hier op de redactie alweer eeuwen geleden dat we op onze PlayStation 2 speelden. Toch staat de zwarte doos nog trouw te spinnen in menig woonkamer. Nou leek het ons wel een leuk idee om bezitters van die console met een nieuwe game te verblijden, en daar wilde Konami maar al te graag aan meewerken. Toen deze week ook nog eens bleek dat er een nieuwe Silent Hill op stapel staat, was de cirkel natuurlijk rond: Konami stelt maar liefst drie keer Silent Hill: Shattered Memories beschikbaar. Om daarvoor in aanmerking te komen zul je nog wel even antwoord moeten geven op de volgende vraag:

Waar is Alex het aller-, aller-, aller-bangst voor?

Het juiste en meest originele antwoord wordt beloond met de prijs, dus mail snel je antwoord vóór 30 april naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet niet je gebruiksnaam en adresgegevens te vermelden, zodat jij binnenkort misschien flink kunt griezelen in het naargeestige Silent Hill.

Brrrrrrrrrrr...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?