Silent Hill: Shattered Memories

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Nintendo Wii , PlayStation Vita
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Shattered Memories stapt uit het donker

Toen eind januari 1999 de eerste Silent Hill uit kwam stonden gamers versteld. De toen nieuwe franchise werd met open armen ontvangen. Na niet minder dan zes verschenen games belooft de serie nog meer voor de toekomst. Silent Hill: Shattered Memories zal deze herfst voor de Nintendo Wii, PlayStation Portable en PlayStation 2 moeten verschijnen. Dat de mensen in het ontwikkelingsteam geloven dat het een succes gaat worden kan je in de video hieronder zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?