Winacties: Win Silent Hill-standbeeld, twee games en t-shirt

Silent Hill: Downpour kreeg van Peter vier van de vijf sterren. Hij vond de game grimmig en naar. Iets waar je hem 's nachts wel voor wakker mag maken. In het VrijdagTV-item van afgelopen vrijdag heb je kunnen zien dat we in samenwerking met Konami een Silent Hill-standbeeld, plus twee games van een platform naar keuze en een vet t-shirt weggeven.

onbekend

Om kans te maken op het standbeeld, de games (platform naar keuze) en het t-shirt moet je laten zien dat je een échte Silent Hill-fan bent. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een reactie in het reactieveld achter te laten, een video te maken of een mooie tekening in te sturen. Het maakt dus niet uit wat je precies doet. Uiteindelijk gaan we de leukste inzending belonen met deze toffe prijzenpot. Daarnaast geven we nog wat extra games weg, dus dat betekent nog meer kans om te winnen. Je kunt je tekening, filmpje of een andere originele creatie mailen naar prijsvraag@gameliner.nl, of je kunt onderaan dit bericht of onder het item van VrijdagTV een reactie achterlaten.

Voeg ons ook even toe aan je Facebook of Twitter, om dubbel zoveel kans te maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?