Winacties: Win Sniper Elite 4 Limited Edition voor PS4

Goed nieuws! We mogen een limited edition van Sniper Elite 4 weggeven aan één gelukkige winnaar! In Sniper Elite 4 ga je opnieuw met je sluipschuttersgeweer op nazi-jacht. Het vorige deel speelde zich voornamelijk af in Noord-Afrika, maar in dit vierde deel reis je af naar Italië om daar het tij te keren in de oorlog tegen de nazi's. Om deze slachtpartij te vieren maak jij nu kans op de special edition van het vierde deel voor de PlayStation 4.

De game is sinds 14 februari verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

onbekend

Wil je kans maken op Sniper Elite 4 Limited Edition voor de PlayStation 4? Geef dan een origineel antwoord op de volgende vraag:

Wie zou jij in je vizier willen hebben en waarom?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?