Winacties: Win South Park: The Fractured But Whole Professor Chaos figurine

In samenwerking met Ubisoft geven wij een figurine van South Park: The Fractured But Whole weg! Deze heerlijke figurine brengt niemand anders dan Professor Chaos rechtstreeks naar je woonkamer. De game South Park: The Fractured But Whole verschijnt volgende week dinsdag (17 oktober) voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wij zijn vorige maand bij Ubisoft op kantoor langs geweest en hebben de eerste drie uur van de game grondig aan de tand kunnen voelen. Ben je benieuwd naar onze bevindingen? Check dan vooral even de video voor onze mening.

De Professor Chaos-figurine is acht centimeter hoog en ook verkrijgbaar in de webshop van de Franse ontwikkelaar en uitgever.

onbekend

Wil je kans maken op de Professor Chaos-figurine? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?