Winacties: Win StarCraft II: Heart of the Swarm

De eerste uitbreiding op StarCraft II: Wings of Liberty, StarCraft II: Heart of the Swarm moet 12 maart uitkomen, exclusief voor de pc. Het verhaal gaat verder waar het vorige deel uit 2010 ophield. Met nieuwe campaign, welke zich richt op Kerrigan, de voormalige Queen of Blades.

In samenwerking met Blizzard Entertainment mogen we drie exemplaren weggeven van deze game en die kun jij winnen.

onbekend

Om kans te maken op StarCraft II: Heart of the Swarm voor de pc, moet je alleen even antwoord geven op de volgende vraag. Laat ons weten of jij een exemplaar wilt winnen en waarom. Probeer zo origineel mogelijk te zijn. Laat je antwoord achter in een reactie hieronder.

Deze prijsvraag is gesloten, je kunt niet meer meedoen

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?