Winacties: Win Starter Pack van Heroes of the Storm

Heroes of the Storm is officieel uitgekomen en werd afgelopen dinsdag nacht groots gelanceerd, zoals we dat van Blizzard Entertainment gewend zijn, via een livestream evenement. De MOBA-game is free-2-play en dus gratis te downloaden via de officiële website van de uitgever. In samenwerking met Blizzard mogen wij drie Starter Packs van Heroes of the Storm weggeven.

Het Starter Pack, ter waarde van €20, bevat naast de gratis game het volgende:

- Vijf 'Heroes': Zagara, Sonya, Li Li, Jaina en Zeratul
- De Ronin Zeratul skin
- De Golden Tiger, een mount die niet op andere manieren te krijgen is

onbekend

Om kans te maken op één van de drie Starter Packs van Heroes of the Storm, like je Gameliner en laat je hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter:

Wie is jouw favoriete hero in Heroes of the Storm?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?