Winacties: Win Tekken!

De echte Tekken-fans hebben de film natuurlijk al lang in huis gehaald. De wat minder fanatieke Tekken-spelers zullen wellicht nog twijfelen. Voor deze laatste groep hebben we een buitenkansje. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we de film namelijk 2x op DVD en 2x op Blu Ray weg!

Wat je daarvoor moet doen? Gewoon even antwoord geven op de volgende vraag:

De film Tekken bevat verschillende characters. Laat ons weten welk character jij zou willen zijn en vooral ook waarom je hem of haar zou willen zijn.

onbekend

Je kunt je antwoord tot 23 oktober mailen naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet in deze email niet je naam, adresgegevens en je voorkeur voor Blu Ray of DVD door te geven. Vermeld daarnaast je Gameliner-gebruikersnaam.

Ben je nog niet geregistreerd? Waar wacht je dan nog op? Klik hier om jezelf te registreren

We kijken uit naar jullie inzendingen. Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?