Winacties: Win The Godfather 2!

In een tijd van zelfmoordterroristen en bermbommen verlangen we weleens terug naar de goede oude maffia. Mannen met stijl die er een erecode op nahielden en de eer van de familie hoog te houden hadden. The Godfather 2 geeft jou de mogelijkheid die tijden te herbeleven.

Hoewel de pc-, Xbox 360- en PlayStation 3-versie van The Godfather 2 bij Gameliner al zeer scherp geprijsd zijn, is zelfs de maffia niet vies van iets wat gratis is. Daarom geven wij een exemplaar van de game voor de Xbox 360 weg.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze gratis game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:
Drie acteurs uit de film The Godfather hebben ooit hun stemmen verleend aan de games. Wie zijn dit?

Stuur vóór 22 mei je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl! Vergeet niet je adresgegevens en gebruikersnaam te vermelden. Wie weet ligt The Godfather 2 binnenkort in jouw Xbox 360 te ronken.

Succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?