Winacties: Win The Godfather 2!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In een tijd van zelfmoordterroristen en bermbommen verlangen we weleens terug naar de goede oude maffia. Mannen met stijl die er een erecode op nahielden en de eer van de familie hoog te houden hadden. The Godfather 2 geeft jou de mogelijkheid die tijden te herbeleven.

Hoewel de pc-, Xbox 360- en PlayStation 3-versie van The Godfather 2 bij Gameliner al zeer scherp geprijsd zijn, is zelfs de maffia niet vies van iets wat gratis is. Daarom geven wij een exemplaar van de game voor de Xbox 360 weg.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze gratis game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:
Drie acteurs uit de film The Godfather hebben ooit hun stemmen verleend aan de games. Wie zijn dit?

Stuur vóór 22 mei je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl! Vergeet niet je adresgegevens en gebruikersnaam te vermelden. Wie weet ligt The Godfather 2 binnenkort in jouw Xbox 360 te ronken.

Succes!

Het Gameliner-team

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer