Winacties: Win The Gunstringer voor Kinect

De game The Gunstringer kreeg van Peter vier van de vijf sterren. Hij was erg enthousiast over deze exclusieve Xbox 360-titel. Jij kunt deze grappige, droge, leuke shooter voor de Kinect ook winnen. Hiervoor hoef je niet heel veel te doen. Je hebt alleen een Facebook- of een Twitter-account nodig.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat je The Gunstringer zoekt met een link naar deze prijsvraag.

"Wanted The Gunstringer! *link* < (plak hier de link) @gameliner"

onbekend

onbekend

onbekend

Deze actie loopt tot 8 november aanstaande.

Help jij The Gunstringer zoeken?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?