Winacties: Win The Lost Crown

In 2008 verscheen The Lost Crown al, maar sinds kort is de game ook in een verbeterd jasje te vinden op Steam. Deze spannende horror point-and-click adventure kreeg destijds al drie van de vijf sterren van onze Yordi. Hij prees de game vooral om de uitmuntende sfeer, het sterke verhaal en de originaliteit. Nu vormt de re-release van The Lost Crown de start van de aanstormende Crown Quadrilogy.

In samenwerking met Iceberg Interactive mogen we een exemplaar van The Lost Crown voor Steam weggeven.

onbekend

Om kans te maken op deze duistere game, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat maakt jou de beste ghost hunter?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?