Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win toegang tot de gesloten bèta van Ghost Recon Breakpoint

Zit je er al klaar voor? Ja? Maar je moet nog een maandje wachten hoor. Nou ja, als je niet meedoet aan onze giveaway natuurlijk. Want je maakt bij ons kans op toegang tot de gesloten bèta van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Wil jij deelnemen aan de gesloten bèta dit weekend (5 tot en met 8 september)? Dan moet je er echt snel bij zijn, want op is op. Er is een select aantal codes beschikbaar waarmee je je toegangsticket tot de gesloten bèta kunt verzilveren. Door op de link onderin dit bericht te klikken kun jij je unieke code binnenhalen. Op de website staat vermeld wat je vervolgens moet doen om je te verzekeren van toegang tot de gesloten bèta. Hierbij heb je zelf de keuze op welk platform je dit wil spelen. Het maakt dus niet uit of je een code voor de pc, Xbox One of PlayStation 4 wilt ontvangen.

onbekend

Zien we jou in de gesloten bèta? Klik dan hier om een unieke code aan te vragen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Of knalt in dit geval.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?