Winacties: Win toegang tot de gesloten bèta van Ghost Recon Breakpoint

Geplaatst:
Aangepast: 4 september 2019 22:46

Zit je er al klaar voor? Ja? Maar je moet nog een maandje wachten hoor. Nou ja, als je niet meedoet aan onze giveaway natuurlijk. Want je maakt bij ons kans op toegang tot de gesloten bèta van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Wil jij deelnemen aan de gesloten bèta dit weekend (5 tot en met 8 september)? Dan moet je er echt snel bij zijn, want op is op. Er is een select aantal codes beschikbaar waarmee je je toegangsticket tot de gesloten bèta kunt verzilveren. Door op de link onderin dit bericht te klikken kun jij je unieke code binnenhalen. Op de website staat vermeld wat je vervolgens moet doen om je te verzekeren van toegang tot de gesloten bèta. Hierbij heb je zelf de keuze op welk platform je dit wil spelen. Het maakt dus niet uit of je een code voor de pc, Xbox One of PlayStation 4 wilt ontvangen.

Zien we jou in de gesloten bèta? Klik dan hier om een unieke code aan te vragen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Of knalt in dit geval.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord