Winacties: Win toegang tot het Far Cry 5 event!

Geplaatst:
Aangepast: 21 augustus 2018 01:50

Far Cry 5 is natuurlijk Ubisoft's paradepaardje van 2018. Veel gamers kijken met smart uit naar de titel en dat is goed te zien aan de ellenlange rijen gedurende de gamescom en Firstlook. Wij geven je echter de kans om die hele rij te skippen en het exclusieve event in bioscoop Vue samen met een vriend of vriendin bij te wonen! Naast de game op een gigantisch scherm is er meer dan genoeg vermaak en je maakt ook nog eens tijdens het event kans op leuke prijzen!

Wil jij graag dit event bijwonen? Laat dan een reactie achter in het reactieveld. Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans. Het evenement vind plaats op 8 maart vanaf 19:00 uur te Hilversum.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer