Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win toegang tot het Far Cry 5 event!

Far Cry 5 is natuurlijk Ubisoft's paradepaardje van 2018. Veel gamers kijken met smart uit naar de titel en dat is goed te zien aan de ellenlange rijen gedurende de gamescom en Firstlook. Wij geven je echter de kans om die hele rij te skippen en het exclusieve event in bioscoop Vue samen met een vriend of vriendin bij te wonen! Naast de game op een gigantisch scherm is er meer dan genoeg vermaak en je maakt ook nog eens tijdens het event kans op leuke prijzen!

onbekend

Wil jij graag dit event bijwonen? Laat dan een reactie achter in het reactieveld. Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans. Het evenement vind plaats op 8 maart vanaf 19:00 uur te Hilversum.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?