Winacties: Win Transformers Dark of the Moon!

Het gaat maar door! L.A. Noire is nog niet eens afgelopen, of we komen al met een nieuwe prijsvraag! Benieuwd wat en hoe? Lees dan snel verder!

Wil jij kans maken op één van de drie games van Transformers Dark of the Moon voor de Xbox 360? Geef dan antwoord op de volgende vraag.

In welk voorwerp zou je willen transformeren en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen! Meedoen heeft geen zin meer dus.

Bijvoorbeeld een koffiemok, omdat je dan altijd koffie kan drinken (wat een grap).

Onthoud: hoe leuker, hoe beter!

De prijsvraag loopt tot 24 juni, want dan komt de game uit. Dus geef zo leuk mogelijk antwoord, en wie weet maak jij wel kans op één van die drie games!

Laat je antwoord achter in het Transformers Dark of the Moon-topic!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?