Winacties: Win turbo snel een TrackMania goodiepakket

De redactie van Gameliner gaat al hard bij het horen van TrackMania. Om te vieren dat TrackMania Turbo razendsnel op jouw favoriete console te spelen is, geeft Gameliner een prijzenpakket weg met daarin:

- Exclusief t-shirt met daarop Double Driver
- Grote A2-poster van TrackMania Turbo

Wat moet jij doen om dit prijzenpakket te winnen? Een TrackMania-bolide kiezen waarmee jij het liefst de finishlijn passeert en deze vernoemen in de comments. Moeilijk? Nee, vinden wij ook niet. Vandaar dat jij turbo-snel kans maakt op dat epische prijzenpakket. Nou, waar wacht je nog op? Meedoen!

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?